dimarts, 3 de maig del 2011

Quart ha estrenat Beceroles a l'Auditori

Els nens i nenes de 4t, per fi, han cantat Beceroles a L'Auditori deBarcelona el dia de la seva estrena (2-5-11).
Ha estat una experiència molt emocionant i tots els esforços invertits: hores d'assaig i d'estudi, gestions d'organització, confecció de pals, arbres i samarretes.... em sembla que han valgut la pena.



Vam entrar a la sala Pau Casals de l'Auditori a les 10h i vam fer assaig general durant una hora amb el director musical, en Josep Prats, els músics, la parella de cantants solistes i el director d'escena. Vam estar practicant , juntament amb els nens i nenes de setze escoles més, els moviments d'escena i una mica de cada cançó.

En el descans vam esmorzar i anar als lavabos. va ser llavors que un reporter del programa Sentits de Catalunya Informació ens va fer una entrevista.

Aquí teniu el fragment del programa en que es comenta el concert. A veure quines veus reconeixeu!

Sentits 2-5-11 (minut 7)-Catalunya Informatius a l’Auditori








En aquest programa també podreu escoltar les opinions del compositor Enric Palomar i de l'escriptor de l'obra, Marius Serra.

Us recomano que consulteu el Glossari elaborat pels nens i nenes de 6è de ´'Escola Abel Ferrater de la Selva del Camp. Podreu trobar tot el vocabulari que hem estat cantant i treballant molt ben explicat amb paraules i imatges.

Ja anirem penjant les fotos que ens arribin. Aquestes que veieu són algunes que vam fer les mestres durant l'assaig i el descans.

Ah! La Celia, l'una noia que estudia a l'ESMUC i que està fent un treball sobre Cantània ens ha visitat a l'Splai vàries vegades per veure com la preparem i si ens agrada l'activitat. El dia de l'estrena va venir a veure'ns al concert i ens ha fet unes fotos que també us volem mostrar.





Us mostrem també unes excel·lents fotografies d'aquest dia que ens ha fet arribar l'Alícia, mare del Pablo. Gràcies!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada